Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjige



Pridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov

Spomladansko razstrupljanje telesa: Naravna pot do boljšega zdravja in počutja


Ko se narava prebuja iz zimskega spanja, je pravi čas za prenovo tudi znotraj naših teles. Spomladansko čiščenje telesa ni le modna muha, temveč tradicija, ki ima korenine v številnih kulturah in religijah po svetu. Zima namreč s težjimi obroki in manj gibanja prinese kopičenje toksinov in odvečnih kilogramov. Raziskali bomo, kako lahko na naraven način podpremo svoje telo pri spomladanskem čiščenju in zakaj je QuantumD.tox Revive Express ključnega pomena pri tem procesu.

Pomen spomladanskega čiščenja

Pomlad je čas prenove in regeneracije. Naši predniki so intuitivno razumeli, da je treba ob prehodu iz hladnejših mesecev v toplejše, očistiti telo akumuliranih toksinov. Danes, zaradi sodobnega načina življenja, ki vključuje izpostavljenost pre-številnim toksinom in kemikalijam, je to še toliko bolj pomembno.

Sodobni izzivi

Zimski meseci pogosto prinesejo večji vnos kalorične hrane in manjšo fizično aktivnost. Poleg tega kakovost zraka, kemikalije v vodi, prehrani, kozmetiki, čistilih in oblačilih še dodatno obremenjujejo naš razstrupljevalni sistem. Posledično se v naših telesih naberejo toksini, ki lahko vplivajo na naše splošno počutje, v kolikor jih telo ni sposobno izločiti samo, dolgoročno tudi na zdravje.

Vloga jeter pri razstrupljanju

Jetra so naš glavni organ za razstrupljanje. Obremenjena jetra, ki jih lahko prepoznamo tudi po nabiranju maščobe okoli pasu, so pogosto znak potrebe po temeljitejšem čiščenju.

Kako pomagati svojim jetrom?

Za učinkovito čiščenje telesa je ključnega pomena podpora jeter. To storimo tako, da zmanjšamo ali še bolje – popolnima izločimo vnos sladkorja, predelanih živil, trans maščob in alkohola ter povečamo vnos sveže sezonske zelenjave, kot so regrat, čemaž, šparglji in koprive ter sadja. Pri tem procesu je nepogrešljiv tudi glutation, močan antioksidant, ki krepi jetrne celice.

Izločanje »pospravljenih« toksinov

Običajno spomladansko čiščenje, ki smo ga opisovali do tu, bo počistilo prebavni trakt in podprlo jetra, ostanejo pa še toksini, ki jih je telo pospravilo v druga tkiva, da ne bi preveč motili delovanja telesnih sistemov. Te toksine je potrebno izločiti iz celic, deaktivirati in podpreti njihovo hitro in učinkovito izločanje iz telesa, sicer bodo samo obremenili telo in se ponovni naložili v druga tkiva. Veliko toksinov telo pospravi v maščobne celice, zato je še posebej pri raznovrstnih shujševalnih dietah pomembno upoštevati pravila za celovito razstrupljanje.

Vaš zaveznik pri razstrupljanju

QuantumD.tox Revive Express je zasnovan z misijo na varno, hitro in temeljito razstrupljanje telesa. Vsebuje kombinacijo glutationa, klorofilina, koriandra, silicija, in bora, ki skupaj sinergično podpirajo naraven proces celičnega čiščenja in razstrupljanja ter poskrbijo za vse pomembne faze razstrupljanja – od izločanja toksinov iz celic, do deaktivacije, vezave in izločanja iz telesa. Njegova zasnova omogoča varno razstrupljanje širokega spektra toksinov od težkih kovin, pa vse do plesni in kemikalij.

Poleg QuantumD.TOX Revive Express pravila za varno razstrupljanje vključujejo še:

(1) Vsaj 20 minut zmerne vsakodnevne fizične aktivnosti npr. hitre hoje, ki spodbuja limfni sistem in pospeši odplavljanje iz celic izločenih toksinov iz telesa.

(2) Vsaj 2 L čiste vode, idealno izvirske ali pa vsaj filtrirane in strukturirane, da olajšate delo ledvic in pospešite izločanje toksinov. Preprosta formula za izračun minimalne potrebne dnevne količine vode je »vaša telesna teža« x »35 ml vode«.

(3) Ne pozabite na nadomeščanje elektrolitov, kar lahko storite že s ščepcem himalajske soli v kozarcu vode ali naravne nesladkane limonade. Lahko tudi obojega skupaj.

Spomladansko čiščenje telesa ni le odličen način za izboljšanje delovanja imunskega sistema, ampak tudi za zmanjšanje alergij, izboljšanje kože, povečanje energije in celo izgubo odvečnih kilogramov. QuantumD.TOX Revive Express je vaš zanesljiv partner v tem procesu, ki zagotavlja, da bo čiščenje vašega telesa varno, učinkovitejše in naravno. Pozabite na spomladansko utrujenost, učinkovito razstrupljanje s QuantumD.TOX Revive Express bo ekpresno prerodilo vašo energijo.

Februar 2024

Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio